Augustin Maradona Olarian s-a facut om serios


Augustin Maradona Olarian s-a facut om serios

Un hacker roman uimeste FBI

Un hacker roman uimeste FBI

Unul dintre hackerii retinuti marti i-a uimit pe politisti. Olarian Augustin are doar 23 de ani, a invatat IT intr-un internet cafe si a impresionat pana si agentii FBI cu modul in care a reusit sa cloneze, alaturi de alti hackeri, un milion de carduri.

Pe langa aceasta ultima frauda, Olarian Augustin Maradona Olarian s-a facut om serios Augustin a mai reusit sa sparga retelele unora dintre cele mai mari banci, site-uri si benzinarii din lume.

La doar 23 de ani, Olarian Augustin are sanse mari sa devina cel mai tanar infractor cibernetic. in decursul a cateva luni, tanarul a reusit sa sa gaseaca brese de securitate in retelele mai multor siteuri.

Olarian Augustin, cunoscut drept Wanted, a reusit in doar cateva luni, impreuna Augustin Maradona Olarian s-a facut om serios cu alti prieteni, sa sparga sistemele de securitate ale celor mai importante banci si siteuri din lume. A contribuit astfel la o frauda de 25 de milioane de dolari si i-a surprins chiar si pe politisti cu inteligenta sa deosebita.

Olarian Augustin s-a format ca hacker intr-un internet cafe din Bucuresti. Tanarul are doar 23 de ani si a invatat cum sa depisteze cele mai Augustin Maradona Olarian s-a facut om serios vulnerbaile puncte ale sistemelor de securitate.

Mai multi hackeri din tara au fost prinsi de oamenii legii in ultima perioada. in ianuarie 2005, un alt tanar din Iasi a fost arestat dupa ce a spart serverele NASA, Pentagon si ale armatei SUA, iar acesta s-a dovedit a fi unul dintre sublocotenentii lui Olarian Augustin.

Se presupune ca Olarian Augustin controleaza o armata de zeci de hackeri Augustin Maradona Olarian s-a facut om serios impreuna cu care controleaza internetul aproape in totalitate.

Tinand cont de nenumaratele fapte ale lui Olarian Augustin care sunt cunoscute si in ciuda faptelor este liber, se vehiculeaza ideea ca autoritatiile din intrega lume se tem sa il inchida pe Olarian Augustin sau chiar mai rau, Olarian Augustin isi permite sa faca toate aceste lucruri pentru ca are la mana pe cei mai puternici oameni Augustin Maradona Olarian s-a facut om serios ai planetei.

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.